O PODJETJU

Linox solutions, d.o.o.

LINOX SOLUTION je podjetje, ki je zraslo na temeljih 20-letne družinske tradicije.

LINOX SOLUTION ima sodobno proizvodnjo za serijsko ali unikatno izdelavo tehnološke in procesne opreme iz nerjavnega jekla. Osnovne dejavnosti podjetja so razvoj, proizvodnja ter prodaja opreme za naslednje panoge:

  • živilska industrija
  • kemična industrija
  • farmacevtska industrija
  • Izdelki po naročilu

Razpolagamo s sodobno tehnologijo za varjenje, upogibanje, rezanje, prebijanje in obdelavo nerjavnega jekla. Po zahtevah naročnikov z lastno proizvodnjo izdelamo in dobavimo dozirne, mešalne, grelne, tlačne in druge procesne posode, različne bobne, rezervoarje, cisterne in druge konstrukcije.

Vizija

Podjetje je usmerjeno v uresničevanje vizije, tj. v visokotehnološko proizvodnjo z lastnim razvojnim in inženirskim timom, ki z visokokakovostno lastno proizvodnjo ponuja celovite tehnološke rešitve naročnikom na zahtevnem evropskem trgu.

SISTEM KAKOVOSTI

Za kakovost izdelkov skrbimo po sistemu standarda kakovosti ISO ter z izkušenimi delavci na programu nerjavnega jekla. Zaposlujemo atestirane varilce po varilskem standardu EN ISO 3834-2 in mednarodnega varilskega specialista IS IWS.

CERTIFIKATI

Kakovost izdelkov podjetja potrjujejo certifikati: EN ISO 3834-2, AD 2000 Regelwerk, HP 0 in PED 2014/68/EU po tlačni direktivi ter EN 13445-4:2014. 
Vsi vgrajeni materiali so atestirani. Za naše produkte prilagamo ustrezno tehnično dokumentacijo in zahtevane ateste.

Družbena odgovornost

Odgovornost do zaposlenih

Skrbimo za zdravo delovno okolje in dobre delovne razmere. Zaposlene spodbujamo k stalnemu izobraževanju in strokovnemu usposabljanju. Spodbujamo inovativnost, strokovni in osebnostni razvoj.

Odgovornost do poslovnih partnerjev

Naši poslovni partnerji so naša odgovornost. Odnos z dobavitelji in kupci razvijamo dolgoročno, gradimo partnerstva.

Odgovornost do naravnega okolja

Upoštevamo zakonske predpise iz varstva okolja. V vseh tehnoloških postopkih v procesu proizvodnje sledimo visoki stopnji ekološke osveščenosti, ki se upošteva s strani vseh zaposlenih.

Odgovornost do družbenega okolja

Podjetje in zaposleni se angažiramo v okolju na različne načine (dobrodelne, športne, naravovarstvene aktivnosti). Podjetje podpira humanitarne dogodke in akcije.

+
let izkušenj
+
Zadovoljnih strank
izdelanih produktov

Izkaznica podjetja

Datum vpisa: 19.01.2017
  Okrožno sodišče v  Murski Soboti, opr.št. 2017/2300
   
Polno ime: LINOX SOLUTION, tovarna tehnološke opreme d.o.o.
Krajše ime: LINOX SOLUTION d.o.o.
Sedež: Kolodvorska 43, Lendava
   
Matična št: 7216289000
ID za DDV: SI68309678
   
Glavna dejavnost: 25.290 Proizvodnja drugih kovinskih rezervoarjev in cistern
Osnovni kapital: 30.000,00 EUR
   
Ustanovitelji: ARTEX, tovarna skladiščne opreme d.o.o., 100%
TRR: SI56 0488 1000 3141 185 (NKBM d.d.)
SWIFT banke: KBMASI2XXXX  - Nova KBM d.d.
   

 

 

Podjetje LINOX SOLUTION je v celoti v privatni lasti. Je hčerinsko podjetje podjetja Artex, tovarna skladiščne opreme d.o.o., ki uspešno posluje na evropskem trgu že od leta 1999, zaposluje 60 visokokvalificiranih delavcev in ima ekipo izkušenih diplomiranih strojnih inženirjev.