»Kakovost izdelkov in zadovoljstvo strank je naše vodilo.«

Naši izdelki so izdelani po najvišjih kakovostnih standardih. Za kakovost izdelkov na programu nerjavnega jekla skrbimo z ekipo izkušenih delavcev in inženirjev. Sistem kakovosti se izvaja skozi vse faze proizvodnega procesa, skladno s standardom ISO 9001:2015. Kakovost preverjamo že med samo izdelavo, končno testiranje izdelkov pa zajema vizualno kontrolo, merske in tesnostne preizkuse ter neporušitvene preiskave. Vsi vgrajeni materiali zahtevnih posod so atestirani. K izdelkom prilagamo ustrezno tehnično dokumentacijo in zahtevane ateste. Podjetje je certificirano skladno s tlačno direktivo PED 2014/68/EU.

Kakovost izdelkov potrjujejo certifikati podjetja:

  • ISO 9001:2015
  • EN ISO 3834-2
  • EN 13480
  • EN 13445
  • AD 2000 – Regelwerk
  • EN ISO 1090/2

Naši varilci in varilni operaterji so atestirani po standardih:

SIST EN ISO 9606-1

AD 2000 Merkblatt HP3

SIST EN ISO 14732


Politika kakovosti

Visoka kakovost – zavezani smo k natančnosti, strokovnosti in visoki kakovosti produktov in procesov.  

Zanesljivost & doseganje rokov  – zanesljivo izvedemo, kar se dogovorimo.

Inovativnost in fleksibilnost – odlikuje nas visoka stopnja odzivnosti in fleksibilnosti na zahteve kupcev. Spodbujamo iznajdljivost pri iskanju rešitev in razvijanje znanj. 

Učinkovitost – spoštujemo organiziranost, delavnost, odgovornost in resen pristop.

Timsko delo – razvijamo partnerstvo in zaupanje, profesionalen in spoštljiv odnos. Gradimo pozitivno delovno okolje, možnosti za strokovni razvoj in uresničevanje strokovnih in poslovnih podvigov.

Predpisi & standardi - zavezani smo k spoštovanju veljavnih predpisov in osvojenih standardov ter sledimo najnovejšim smernicam in dobrim praksam.

Sistem kakovosti (ISO 9001) se vključuje v vse procese in ga stalno izboljšujemo.


Nazaj na vrh