Živilska industrija

Z dobro načrtovano in kontrolirano proizvodnjo zagotavljamo visoko kakovost posod oz. tehnološke opreme za potrebe prehrambene industrije.  Procesne, mešalne in druge posode so izdelane v skladu z najvišjimi standardi kakovosti in visokimi zahtevami prehrambene industrije. Opremo vedno izdelamo po meri stranke. Izbrani materiali in načini obdelave posod so ustrezni zahtevam medijev, ki so v posodah.

Posode so v odvisnosti od procesa lahko tudi več-plaščne, hladilne ali ogrevalne, z izolacijo in izolacijskim plaščem, tlačne ali nalivne posode itd. Posode lahko opremimo tudi z ustreznim mešalom in priključki za merilne inštrumente, ki jih boste potrebovali med procesom. Večina naših posod ima konkavno podnico ali konusno dno / pokrov, možne pa so tudi druge izvedbe. Tlačne posode projektiramo, izdelujemo in montiramo v skladu s standardom EN 13445 in evropsko direktivo PED 2014/68/EU. Posebno pozornost namenimo tudi obliki in končni obdelavi materialov, da lahko stranka z našimi izdelki v svojem procesu proizvodnje zagotavlja ustrezno varnost in zahtevane higienske standarde.

Preberi več

Živilska industrija

Ne spreglejte naših 5 glavnih panog, za katere smo še prav posebej specializirani in zanje izdeljuemo razno tehnološko opremo. 


Živilska industrija
Živilska industrija
Preberi več...
Kemična industrija
Kemična industrija
Preberi več...
Farmacevtska industrija
Farmacevtska industrija
Preberi več...
Druge panoge
Druge panoge
Preberi več...
0
let tradicije
0
izdelkov izvozimo
0
realiziranih projektov
0
realiziranih izdelkov
Nazaj na vrh